Videotelefonálásra képes gyerek okosóra a Telekomnál

telekom myki junior okosóra
Telekom MyKi Junior okosóra
Vágólapra másolva!
Nem kell feltétlenül okostelefon ahhoz, hogy egy szülő folyamatosan tudjon a kisgyerekéről, és kapcsolatban maradjon vele: a Telekom által forgalmazott gyerek okosórájával biztonságban tudhatjuk a csemetét, szükség esetén pedig videotelefonálhatunk is vele.
Vágólapra másolva!

Sokkal jobban érzem magam, ha mindig tudom, hol van a gyermekem, ő pedig bármikor felhívhat, ha szüksége van rám – ez a teljesen természetes igény a legfőbb érvünk, amikor okostelefont adunk a gyermekünk kezébe. Sokan nem szívesen vesznek 6-12 éves gyermeküknek okostelefont, mert ők még nem tudnak vigyázni rá, illetve a szülő nem tudja megfelelően kontrollálni a gyermek tevékenységét az online térben.

Telekom MyKi Junior okosóra Forrás: Telekom

A gyerek okosóra segítségével mindez kiküszöbölhető: a szülők okostelefonjára telepített, a gyerek okosórájával összehangolt applikációval beállítható, ki hívhatja a gyermeket, kit hívhat fel ő, kivel válthat üzenetet, ahogyan az is, kit hívjon az eszköz, ha a gyereknek segítségre van szüksége.

Folyamatosan nyomon követhető vele a gyermek földrajzi pozíciója, sőt, azokat a területeket is kijelölhetjük, ahol a gyermek alapesetben mozogni szokott.

Így az okosóra azonnal üzenetet küld a mobilunkra, ha a gyermek elhagyta a „biztonsági zónát". A készülék alkalmas segélyhívásra is, vészhelyzet esetén a gyermek egyetlen gombnyomással tudja riasztani szüleit.

A biztonsági szempontból bevizsgált, videotelefonálásra is alkalmas gyerek okosóra ára az ajánlott Telekom Mobil S + Net Alap (1GB) előfizetés mellé 22 havi részletre 0 Ft kezdőrészlettel 890 Ft / hó, egy összegben 19 580 Ft. Online vásárlás esetén az ajánlott Telekom Mobil S + Net Alap (1GB) előfizetés mellé most extra kedvezménnyel mindössze 9020 Ft. Előfizetés nélkül, vagy feltöltőkártyás (Domino) előfizetéssel 39 820 Ft.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!