Ilyen trendi számítógépházat is régen láttunk

in win 307 számítógépház
In Win 307
Vágólapra másolva!
144 darab LED került a részlegesen áttetsző előlapja mögé.
Vágólapra másolva!

Nehéz újdonságot mutatni az aránylag klasszikus felépítésű számítógépházak piacán, azonban az In Win hamarosan piacra kerülő modellje üde színfoltot jelent a felhozatalban. Első ránézésre egy sallangoktól mentes, de tetszetős és minőségi ház benyomását kelti, bár a gamerek egy táborának a kiszolgálása érdekében az egyik oldallapja üvegből készült, hogy közszemlére lehessen tenni a jó eséllyel díszkivilágított hardvereket.

In Win 307 Forrás: In Win

Az In Win 307 különlegessége, hogy a részlegesen átlátszó előlapja mögött összesen 144 darab LED fényforrás található. A házhoz járó szoftver telepítése után a felhasználók dekorációs célból statikus és dinamikus mintákat jeleníthetnek meg a ház elején, plusz statisztikai adatokat is kijelezhetnek a LED-ekkel.

Emellett a beépített mikrofon jóvoltából akár környezeti zajokat is képes vizualizálni a ház előlapja.

Maga a számítógépház csak közepes méretű, ám ettől függetlenül persze komoly teljesítményű konfigurációk építhetőek bele. Alaplapból maximum ATX szabványút fogad, a léghűtést preferálók akár 16 cm magas processzorhűtőt is használhatnak, videokártyából pedig maximum 35 cm hosszú fér a házba. Négy meghajtónak kínál helyet, kettő 2,5 hüvelykeset és kettő 3,5 hüvelykeset tehetnek bele a vevők.

In Win 307 Forrás: In Win

A mai trendektől eltérően a tápegység a ház tetejében található, de nem a klasszikus pozícióban, hanem az oldalára fektetve. A módosításnak köszönhetően befér mellé egy 360×120 mm-es radiátor. Aki lemond az alaplap alsó bővítőhelyeiről, vagy microATX alaplapot választ, az a számítógépház aljába is besuvaszthat egy ugyanekkora radiátort, így

a processzor és a videokártya folyadékhűtéssel való működtetése is megoldható a házban.

In Win 307 Forrás: In Win

A fotók alapján a kábelrendezés korrektül kivitelezhető a házban, viszont a baloldalára épített vezérlőgombok, USB 3.0 portok és audio Jack csatlakozók pozíciója valószínűleg nem mindenkinek nyeri el a tetszését.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan mikortól és mennyiért lesz kapható az In Win 307.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!