Meghalt a Vine és a HQ Trivia társalapítója

HQ Trivia
HQ Trivia
Vágólapra másolva!
Valószínűleg túladagolás okozta Colin Kroll vesztét.
Vágólapra másolva!

A hétvégén meghalt Colin Kroll, a Twitter által felvásárolt Vine videomegosztó, továbbá a néhány hónapja még óriási szenzációnak számított HQ Trivia mobilos vetélkedőjáték társalapítója. A 35 éves férfi holttestére a barátnője bukkant rá a hétvégén Kroll manhattani lakásában, miután nem tudta vele telefonon felvenni a kapcsolatot.

A rendőrség jelenleg nem gyanakszik idegenkezűségre, a jelek szerint Kroll valamiféle kábítószer túladagolásába halt bele, a lakásában különféle drogfogyasztáshoz használt kellékeket találtak. A halál okának a megállapítása éppen ezért is időt vesz majd igénybe, laborvizsgálatokra lesz szükség a körülmények tisztázásához.

Kroll ugyan tehetségesnek bizonyult az üzleti életben, azonban makulátlan hírnévnek nem örvendett.

Először a Twitternél, majd később a HQ Trivia fejlesztését végző Intermedia Labs cégnél is helytelen viselkedéssel vádolták egyes női dolgozók, bár semelyik vállalatnál sem szankcionálták az állítólagos ügyei miatt. Kroll az idei nyár óta az Intermedia Labs ügyvezető igazgatójaként funkcionált, rossz nyelvek szerint a magatartási problémáival a potenciális befektetőkre is rossz benyomást gyakorolt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!