Gamer számítógépekkel újíthat az LG

lg gamer asztali pc letsgodigital
Így nézhet ki az LG első gamer asztali számítógépe
Vágólapra másolva!
Játékos monitorok után asztali PC-ket is kínálhat a vállalat.
Vágólapra másolva!

Nem véletlenül van szinte minden számítógépgyártónak gamerekre szabott termékkínálata: egyrészt a számítógépes játékosoknak tervezett eszközök átlag feletti haszonnal értékesíthetőek, másrészt pedig a vásárlói réteg az átlagos vevőkhöz képest sokkal gyakrabban vásárol új PC-t. Persze közel sem minden gamer engedheti meg magának a drága holmikat, de azért van egy éppen elég nagy és fizetőképes réteg ahhoz, hogy megérje a gyártók számára foglalkozni az efféle termékekkel.

Így nézhet ki az LG első gamer asztali számítógépe Forrás: LetsGoDigital

A LetsGoDigital most előásott egy frissen nyilvánosságra hozott és jóváhagyott szabadalmat a dél-koreai szabadalmi hivataltól, amelyben az LG levédetett egy gamereknek szánt asztali számítógépes házat. A kifejezetten kis méretűnek tűnő ház esztétikája egyéni megítélés kérdése, bár objektíven elmondható, hogy manapság a letisztultabb vonalvezetés a divatos.

Forrás: LetsGoDigital

Nem világos, hogy az oldalpanelek V alakú részei csak díszítések akarnak-e lenni, vagy a szellőzésben is segítenek. Ugyan a rajzokon ez nem látszik, de a felső render alapján a ház előlapja és a teteje is rácshálós fémből készült, így elméletileg nem lenne szükség arra, hogy ezek részt vállaljanak a szellőztetésben. Az álló helyzetben elhelyezett videokártya hűtése dedikált nyílásokon fújhatná ki a házból a meleg levegőt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!