Bármelyik gamernek lehet világító memóriája

raidmax mx-902f
RAIDMAX MX-902F
Vágólapra másolva!
Utólagosan felszerelhető hűtőket dob piacra a Raidmax.
Vágólapra másolva!

Ha valami gamer, akkor annak világítania kell, ez a komponensgyártók mantrája az elmúlt években. A törekvés mostanra odáig fajult, hogy világító memóriamodulokat és világító kábeleket is vásárolhatnak a számítógépeikbe a játékosok, csak hogy teljes legyen a díszkivilágításuk.

RAIDMAX MX-902F Forrás: RAIDMAX

A memória persze drága dolog, főleg ha még RGB-s világítással is rendelkezik. A RAIDMAX a következő napokban egy érdekes alternatívát dob majd piacra azoknak, akik olcsón szeretnék felturbózni a már meglévő moduljaikat: az MX-902F terméke egy memóriamodulokra rátehető hűtőborda, ami mellesleg világít is.

Forrás: RAIDMAX

A DDR2, DDR3 és DDR4 modulokkal kompatibilis bordák világításának a működtetéséhez olyan alaplapra vagy világításvezérlő elosztóra van szükség, ami rendelkezik háromtűs ARGB csatlakozóval.

A bordák telepítése egyszerű: szét kell őket csavarozni, beléjük kell helyezni a memóriamodulokat, majd újból össze kell csavarozni őket. Ezután már csak a világítás kábeleit kell csatlakoztatni a megfelelő portokba, és mehetnek vissza a helyükre a modulok.

Forrás: RAIDMAX

A RAIDMAX MX-902F két darab hűtőbordát tartalmazó csomagokban lesz kapható, egy az Amazonon idő előtt élesített terméklap szerint 19 dollárba, nettó 5300 forintba kerül majd a pakkja.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!