Stílusos és telefontöltős az Anker ébresztőórája

anker soundcore wakey ébresztőóra bluetooth hangfal
Anker Soundcore Wakey
Vágólapra másolva!
Extraként Bluetooth-hangfalként is használható.
Vágólapra másolva!

A Consumer Electronics Shown kiállító kütyügyártók elsősorban az okosfunkciókkal próbálják felhívni a figyelmet a termékeikre, ami mostanra odáig fajult, hogy kétmillió forintos csodavécé is létezik. Konkrétan üde színfoltot jelentenek az olyan új kütyük, amelyek csak szépek és hasznosak, de nem rendelkeznek erősen megkérdőjelezhető fontosságú és létjogosultságú okosakármivel.

Anker Soundcore Wakey Forrás: Anker

Az egyik ilyen üde színfolt az Anker marketingesei által viccesen elnevezett Soundcore Wakey. A teljesen minimáldizájnos termék egy aránylag klasszikus ébresztőóra: látszik rajta az idő, képes hatféle fehér zajt lejátszani a könnyebb elalváshoz, továbbá beépített FM-rádióval is rendelkezik, így ébresztőhang helyett rádióra is kelhetnek reggel a vásárlói.

Két extrával rendelkezik: egyrészt került a tetejébe egy 7.5W / 10W teljesítményű töltőpad a telefonok és hasonló kütyük vezeték nélküli töltésére, továbbá Bluetooth-hangfalként is használható, két ötwattos hangszóró van benne.

Az Anker Soundcore Wakey idén tavasszal kerül majd piacra. Sejthetően jóval drágább lesz a tizenkettő egy tucat ébresztőóráknál: 100 dollárba, olyan nettó 28 ezer forintba kerül majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!