Rövid ideig ingyenes egy kalandjáték

story about my uncle videojáték
A Story About My Uncle
Vágólapra másolva!
Szombat estig szerezhető be a Story About My Uncle.
Vágólapra másolva!

Továbbra sem bírnak magukkal a digitális játékboltok, a két hétig ingyen beszerezhető What Remains of Edith Finch mellett most a Humble Store is megint ingyenjátékot kezdett osztogatni. A bolt akciója magyar idő szerint 2019. január 12. (szombat) este 7 óráig tart, az érdeklődők a Story About My Uncle-t igényelhetik.

A Story About My Uncle Forrás: Gone North Games

Az Epic Games Store ingyenes játékához hasonlóan a Story About My Uncle is egy alacsony költségvetésű, pár óra alatt végigjátszható indie cím. Viszont attól eltérően van benne kihívás, a játékosoknak némi ügyességet és problémamegoldó képességet is fel kell mutatniuk a befejezéséhez.

A játék igényléséhez erre az oldalra kell fáradni, a művelet sikeres elvégzésére után a játékbolt Keys menüjében lesz a Story About My Uncle Steamen aktiválható licenckulcsa. Ebből fakadóan az érdeklődőknek Humble Store és Steam felhasználói fiókokra is szükségük van, mindkettő ingyen regisztrálható, továbbá a játék letöltéséhez telepíteniük kell a Steam kliensprogramot a számítógépeikre.

A Story About My Uncle Windows mellett macOS és Linux rendszereken is futtatható, az ingyen kapott kulcsot január 17-ig tudják beváltani a játékosok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!