Már harmincezer játék van a Steamen

metal gear survive zombi videojáték
Metal Gear Survive
Vágólapra másolva!
Közben pénzvisszatérítési szabályzatot kapott az Epic Games Store.
Vágólapra másolva!

A kínált játékok számában nem mostanában fogja felülmúlni a Steamet a konkurencia, a PC Gamer beszámolója szerint a napokban 30 ezerre bővült a Valve digitális boltjában elérhető videojátékok mennyisége. Ebben csak az alapjátékok vannak benne, a Steamen található egyéb tartalmak (DLC-k, szoftverek, videók) további 21 ezer elemet képeznek.

Metal Gear Survive Forrás: Konami

A Steamen található játékok száma azóta emelkedik drámaian, hogy a Valve bárki számára egyszerűvé és olcsóvá tette a játékok publikálását. Csak tavaly 9300 került fel a boltba, míg 2017-ben 6700-at publikáltak rajta a fejlesztők és a kiadók.

A játékkínálatának 53 százaléka az elmúlt két évben került fel a boltba.

Mindeközben a feltörekvő csillag Epic Games Store is jelentős mérföldkövet ért el: a napokban sikerült egy az egyben lemásolnia a Steam pénzvisszatérítési szabályzatát.

Az elindulását követő hetekben nem rendelkezett ilyennel az áruház.

A szabályzat értelmében a vásárlók alapvetően a játékok megvételét követő 14 napban kérhetik vissza indoklás nélkül a pénzüket, de csak akkor, ha ebben az időszakban nem játszottak két óránál többet a problémás termékkel. Ha két játékórán vagy 14 napon túl szeretnék visszakérni a pénzüket, akkor meg kell indokolniuk az ügyfélszolgálatnak a kérelmüket, az ügyükkel foglalkozó személy pedig eldönti, hogy ad-e visszatérítést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!