Ezt tudjuk az iPhone XI kamerájáról

Vágólapra másolva!
Az eddig kiszivárgott specifikációk nagy változásokat jeleznek.
Vágólapra másolva!

Az Apple valószínűleg nagy bajban lesz az iPhone XR utódjával, elvégre a készülék iránti kereslet a vártnál jóval alacsonyabb. Azt hinnénk azonban, hogy legalább az iPhone XS és az iPhone XS Max utódját mostanra sikerült véglegesíteni. Steve Hemmerstoffer, a népszerű szivárogtató szerint azonban nem ez a helyzet.

Az Apple-nél két eltérő hátsó kameraelrendezést fontolgatnak jelenleg is. A négyszög alakú mellett a horizontális megoldás a másik, egyelőre nem tudni, hogy melyik mellett dönt az Apple.

Forrás: OnLeaks

A CompareRaja viszont olyan exkluzív belső információkhoz jutott, amelyek szerint az új iPhone tripla hátlapi kamerarendszerében lesz egy 10 megapixeles és egy 14 megapixeles szenzor. A harmadikról még nincs hír. Az előlapi szenzor 7-ről 10 megapixelesre fejlődhet, pontosabb Face ID-val és új szenzorokkal.

Természetesen a fotózás rég nem a megapixelekről szól, hanem az optimalizálásokról és az algoritmusokról.

Az L-alakú akkumulátor ezúttal négyzet alakú lehet, az alaplap pedig e fölé kerülhet. Egyes források szerint van rá esély, hogy az USB-C portra mégsem vált át az Apple, és még életben tartaná a Lightning csatlakozót.