Ennyibe kerül a Louis Vuitton-logó ezen a fülhallgatón

louis vuitton horizon earphones vezeték nélküli fülhallgató
Louis Vuitton Horizon Earphones
Vágólapra másolva!
Csodát tett a termék árazásával a közismert márkajelzés.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg mindenki jól tudja, hogy a tehetőseknek holmikat áruló luxusmárkák sok esetben elképesztő árrésekkel dolgoznak. Egyes termékeik árait részben persze az exkluzív anyaghasználat drágítja, míg más portékáik pusztán azért kerülnek vagyonokba, mert a vásárlóközönségük elvárja, hogy vagyonokba kerüljenek. Nincs technikai vagy gazdasági oka annak, hogy többszörösébe kerülnek a más márkájú, de gyakorlatilag azonos termékeknek, egyszerűen csak státuszszimbólumok.

Louis Vuitton Horizon Earphones Forrás: Louis Vuitton

Mindez közismert, de ritkán fordulnak elő olyan helyzetek, mikor rendkívül közvetlen árösszehasonlításra nyílik lehetőség. Most adódott egy ilyen alkalom, a Louis Vuitton bejelentette a Horizon Earphones vezeték nélküli fülhallgatóját, a vásárlók 995 dollárért, nettó 279 ezer forintért vehetnek maguknak egyet.

Louis Vuitton Horizon Earphones Forrás: Louis Vuitton

A termék csak a luxusmárkánál új, egyébként egy az egyben a tavaly piacra dobott Master & Dynamic MW07 füles átcímkézett változata. Egy prémium fülhallgatóról van, igazán remekül működik és kiváló hangzással bír, de a termék tesztelői fülrepesztően magasnak találták a 299 dolláros, nettó 84 ezer forintos árát.

Jelen esetben a Louis Vuitton-logó varázsütésre bő háromszorosára emelte a fülhallgató árát, a puszta árkülönbség 696 dollár, nettó 195 ezer forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!