Végre tudjuk a Honor View20 magyar árát

Vágólapra másolva!
A Honor Kína és a Las Vegas-i CES kiállítás után Párizsban is bemutatta legújabb zászlóshajóját, a Honor View20-at, mellyel elindult a készülék értékesítése az európai piacon is. Öt világelső technológia bevezetését jelentették be, köztük a 48 MP-es okostelefon-kamerát, a 25 MP-es kijelzőbe épített előlapi kamerát, a 7 nm-es csíkszélességen készülő, mesterséges intelligenciával támogatott Kirin 980 lapkakészletet, az AI tripla-antennás WIFI-technológiát és az Aurora nanotextúra dizájnt. Tudjuk a magyar árat is.
Vágólapra másolva!

A Honor View20 a világon az első okostelefon, mely 48 MP-es Sony IMX586 érzékelővel megtámogatott hátlapi kamerát kapott. A Kirin 980 lapkakészlettel együttműködő szenzor támogatja az új, 48 megapixeles AI Ultra Élesség módot, amely nagyon részletes fotókat ígér. A kamera több 48 MP-es képet is rögzít egyetlen gombnyomással, és a legszebb részletek kombinálásával alkot egyetlen 48 MP-es fotót. A Kirin 980 kettős-NPU fejlett AI algoritmussal dolgozza fel a fényképet – értékeli a fotó minőségét, optimalizálja a sötét területek részleteit, mellyel a színek élénkebbé válnak még több részlet mellett. A kamera emellett információkat gyűjt a tárgyak alakjáról a fény megtett útja alapján, ezzel lehetővé teszi a mélységérzékelést, a csontvázkövetést és a valós idejű mozgás lekövetését a cég ígérete szerint.

Honor View20 Forrás: Honor

Továbbá a View20 mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s kamerája több mint 100 féle élelmiszer azonosítására képes, melyek kalóriatartalmáról információkat közöl igény szerint. Az AI objektumfelismerő funkciója több mint 300 építészeti nevezetességet és 100 000 híres festményt képes felismerni. A kamera a View20-at egy mozgásvezérelt játékkonzollá is képes alakítani, amely 3D-s játékok támogatásával lehetővé teszi, ehhez egy tévével kell összekötni az eszközt.

A Honor View20 egyik különlegessége az előlapi kamera kialakítása. Az All-View kijelző 25 MP-es kamerával kiemelkedő, 91,8% kijelzőarányt biztosít. A Honor mérnökei egy speciális tartószerkezettel oldják meg a kamera elhelyezését a mindössze 4,5 mm-es átlátszó lyukba, így nincs az eddig megszokott szenzorsziget a kijelző tetején.

A Honor felső kategóriás csúcskészülékének megalkotásában közreműködött a legendás olasz divatcég, a Moschino is Forrás: Honor

A Honor View20 több újgenerációs funkcióval rendelkezik: 7 nm-es Kirin 980 AI chipsettel intelligens kettős-NPU-val, folyadékkal működő hűtőrendszerrel, ami hatékonyan képes eloszlatni a hőt a jobb teljesítmény érdekében; AI tripla-antennás WIFI-technológiával, mely megakadályozza a jel gyengülését akkor is, amikor a felhasználó keze eltakarja az adóvevőt.

Nagy teljesítményű , 4000 mAh-es akkumulátor került a telefonba, amelyet négy színváltozatban mutattak be: éjfekete, zafírkék, a Moschinóval közösen tervezett fantomkék és fantompiros színekben. A Magyarországon még a télen a polcokra kerülő, 6 gigabájtnyi rammal és 128 gigabájtnyi háttértárral rendelkező készülék 209 990 forintba kerül majd függetlenül. A készüléket hamarosan részletesebben is bemutatjuk.