Összekapcsolhatóak a Fortnite-fiókok

epic games fortnite videojáték
Fortnite
Vágólapra másolva!
Egyetlen fiókba összevonható az összes tárgy és V-Bucks.
Vágólapra másolva!

A Fortnite egyik nagy előnye, hogy rengetegféle számítógépen, konzolon és mobileszközön játszható. Sajnos a múltban akadt ebből némi kavarodás azok számára, akik többféle eszközön is játszottak vele: nem mindegyik eszközön tudtak ugyanazzal a felhasználói fiókkal bejelentkezni.

Fortnite Forrás: Epic Games

Ez nem csak azért kellemetlen, mert kényszerűségből több karaktert kellett létrehozniuk, hanem mert nem tudták megosztani a fiókjaik közt az erőforrásokat: a valódi pénzért megvett játékbeli fizetőeszközt, továbbá a megvásárolt vagy kapott tárgyakat. Az Epic most szerencsére megoldotta a problémát, a webhelyén már lehetőséget kínál arra, hogy a problémával küzdők összevonják egyetlen felhasználói fiókba az összes meglévő fiókjuk tartalmát.

A fiókpárosítás sikeres végrehajtása után az összes kozmetikai tárgyuk és V-Bucks virtuális pénzük átkerül az elsődlegesnek beállított felhasználói fiókjukba.

A visszaélések megakadályozása érdekében a művelet nem hajtódik azonnal végre, a párosítás után a játékosoknak két hetet kell várniuk arra, hogy minden holmijuk átkerüljön az elsődleges fiókjukba.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!