Nem csökkenti az új iPhone-ok árát az Apple

Vágólapra másolva!
A gyenge eladások ellenére úgy néz ki, hogy nem lesz alacsonyabb a 2019-es iPhone-ok vételára.
Vágólapra másolva!

Az eddigi szivárgások alapján az Apple három új iPhone-on dolgozik. A Droid Shouts értesülései szerint a jelenlegi gyenge eladások ellenére a 2019-es trió árazása nem mérséklődik, az új modellek ugyanannyiba kerülnek majd, mint a jelenlegi iPhone XR, iPhone XS és iPhone XS Max.

Az elmúlt hónapokban az Apple világszerte csökkenő iPhone-eladásokat tapasztalt, amit nagyrészt a magas áraknak köszönhet. Ez alól egyedül Amerika jelentett kivételt, így nem meglepő, hogy ragaszkodnak a kitalált vételárakhoz.

Forrás: OnLeaks

Természetesen az őszi bemutatóig a stratégia még változhat, és az is benne van a pakliban, hogy a nemzetközileg értékesített modellek árát csökkenti az Apple. Azt elvégre már korábban megerősítette az óriás, hogy egyes régiókban mérsékeli majd az iPhone-árakat az eladások felpörgetése érdekében.

A szivárgások alapján az iPhone XR utódja marad az LCD-kijelzőnél, az USB-C portokat jelenleg is tesztelik, de lehet, hogy marad a Lightning csatlakozó idén is. Az iPhone XI Max viszont már három hátlapi kamerát kaphat.