Holnaptól minden hívás ingyen van a Vodásoknak

Valentin nap, akció, Vodafone
Vágólapra másolva!
A szolgáltatónál február 14. és 17. között (Valentin-napon és az azt követő hétvégén) minden aktív lakossági, hangalapú előfizetéssel rendelkező, havidíjas és feltöltőkártyás Vodafone-ügyfél díjmentesen telefonálhat. 
Vágólapra másolva!

Korlátlan hívás február 14-17. között díjmentesen

A kedvezmény bármely lakossági hangalapú előfizetéssel, belföldön magyar és az EU-ból magyar és EU-s, normál díjas magyar számokra érvényes. A díjmentes hívás automatikusan aktiválódik, amiről a szolgáltató a napokban SMS-ben értesítette ügyfeleit.

90 GB díjmentes adat 3 napra

A február ezen felül további előnyöket is tartogat még a Vodafone-ügyfelek számára. Február 1. és 28. között minden hangalapú előfizetéssel rendelkező lakossági ügyfél 90 gigabájt szabadon felhasználható adatot talál a My Vodafone applikációban, melyet az aktiválást követő három napig használhat fel. Ha tehát valaki például csütörtöki napon aktiválja a 90 GB-ot, akkor vasárnap éjfélig áll rendelkezésére az aktivált adatmennyiség.

Ez gyakorlatilag korlátlan adatcsomagot jelent, hiszen 3 nap alatt 90 GB-ot mobilon elfogyasztani normál használat mellett szinte lehetetlen.

10.500 forint készülékkedvezmény

És hogy az eleve korlátlan beszélgetést és adatforgalmat tartalmazó RED-ügyfelek se maradjanak teljesen hoppon, a szolgáltató Vodafone Red Infinity vagy Vodafone Red Infinity+ 2 éves tarifával történő készülékvásárlás esetén egy bruttó 10.500 forintos készülékkedvezményt kínál, amely automatikusan aktiválódik számukra, ha február 1-28. között telefont vásárolnak online vagy a márkaüzletekben.

A kedvezmény egyösszegű, és részletfizetéses vásárlás esetén is felhasználható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!