Hazugságvizsgálós társasjátékot készített a Hasbro

hasbro the lie detector game társasjáték
Hasbro The Lie Detector Game
Vágólapra másolva!
Csak bevállalósoknak ajánlott a The Lie Detector Game.
Vágólapra másolva!

Bejelentette minden idők egyik legkellemetlenebb partijátékát a Hasbro, a csak bevállalósoknak ajánlott The Lie Detector Game a megszokott társasjátékok javával ellentétben csak és kizárólag magukról a játékosokról szól.

Hasbro The Lie Detector Game Forrás: Hasbro

A játékmenet rendkívül egyszerű: fel kell tenni egy eldöntendő kérdést az éppen soron következő játékosnak, mire a hazugságvizsgáló kütyü hangelemezéssel eldönti a kimondott igen vagy nem válasz alapján, hogy az algoritmusai szerint hazudik-e az illető. Az igaznak ítélt válaszért pontot kapnak a játékosok, míg a hazugságokért pontlevonás jár. Végül az a játékos nyer, aki a kérdések elfogyásakor a legtöbb ponttal rendelkezik.

Sajnos nem tudni, hogy milyen hatékonysággal működik a hangelemzés. Pusztán szórakoztatási célú termékről van szó, de nyilván nem ártana, ha racionális mértékű precizitást tudna felmutatni.

A 16 éves kortól ajánlott The Lie Detector Game mellé 64 kérdéseket tartalmazó kártya jár, azonban a Hasbro szerint a játékosok bármilyen eldöntendő kérdéssel előállhatnak, minden bizonnyal ez lesz a sava-borsa. A játék augusztus elején kerül majd piacra az Egyesült Államokban, az ára 35 dollár, olyan nettó 9900 forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!