32 megapixeles felugró szelfikamerát kapott a Vivo új mobilja

Vágólapra másolva!
Bemutatkozott a Vivo V15Pro, amely bizonyítja, hogy nem csak a csúcsmobilok lehetnek különlegesek.
Vágólapra másolva!

A Vivo legújabb okostelefonja a középkategóriában indul, de prémium funkciókkal: tripla hátlapi kamerával, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, szinte kávamentes AMOLED-képernyővel. A legérdekesebb tulajdonsága azonban a 32 megapixeles, felugró szelfikamera.

A Vivo V15Pro Indiában már előrendelhető, nagyjából 408 dollárnak megfelelő összegért. Ez remek ár a fentiekért, tehát mi is a trükk?

Forrás: Vivo

Csúcslapka helyett csak egy Qualcomm Snapdragon 675-ös chip került a mobilba, ami középkategóriás. Azért van benne nyolc processzormag, Adreno 612 grafika, Spectre 250L ISP, Snapdragon X12 modem, támogatja a 802.11ac-s WiFi-t és a Bluetooth 5.0-t.

A 32 megapixeles, felugró szelfikamerát a hátlapon egy 48 megapixeles elsődleges, egy 8 megapixeles ultraszéles-látószögű, valamint egy 5 megapixeles mélységérzékelős egészíti ki. Az akku 3700 mAh-s, a tárhely 128 GB, van microSD-foglalat és jackcsatlakozó is. A belépőt 6 GB RAM jelenti, a drágább modellbe 8 GB RAM kerül. A legfurcsább azonban a mostanra igen elavult microUSB port (USB-C helyett).