Játékfigura készült a Chrome dinós hibaüzenetéből

google chrome dínó
Játékfiguraként is elérhető lesz a Google Chrome híres dínója
Vágólapra másolva!
Tízévessé vált a netkapcsolat hiányát jelző hibaoldal kabalafigurája.
Vágólapra másolva!

Az ERR_INTERNET_DISCONNECTED egyértelműen a Chrome egyik legkellemetlenebb hibaüzenete, akkor jelenik meg, mikor a böngésző valamilyen oknál fogva nyomát sem találja a működő internetkapcsolatnak. A hibaoldal szerint a felhasználóknak érdemes kipróbálniuk a hálózati kábelek, a modem és a router ellenőrzését, vagy megpróbálhatnak újracsatlakozni a wifihez.

Játékfiguraként is elérhető lesz a Google Chrome híres dinója Forrás: Dead Zebra

Sajnos ezek a tippek a lehető legritkábban válnak be, általában a netszolgáltató üzemzavara miatt nincs internet. Viszont a hibaoldal nem hagyja teljesen cserben a netezőket, a billentyűzet szóköz gombját vagy felfelé mutató kurzorgombját lenyomva előcsalhatják a Chrome dinós minijátékát, ebben a játékosoknak át kell ugrálniuk a szaladó dinó elé kerülő akadályokat.

A hibaoldal bármikor betölthető, csak be kell írni a chrome://dino szöveget a címsávba, az Enter leütése után megjelenik a lap.

A tízévessé vált dinó mára amolyan kultklasszikus jelképpé vált, így a mindenféle csecsebecséket áruló Dead Zebra jóvoltából hamarosan ezen a weblapon bárki megvásárolhatja majd játékfigura formájában is. A dísznek való dinó mellé persze kaktuszok is járnak, továbbá mindegyik figura műanyag talpat kapott, hogy ne boruljanak fel egykönnyen.

A csomag 2019. március 11-től elsőként az USA-ban lesz kapható, 24 dolláros (nettó 6700 forintos) áron. A fenti képeken látható, hogy a lefényképezett dinó pofájában mintha lenne némi sorja, ennyi pénzért remélhetően a vásárlókhoz kerülő szettek nem ilyenek lesznek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!