Felcsap sminkmesternek a YouTube

Makeup mascara woman with hair rollers 20s Adult Adults Only Applying Asian Ethnicity Attractive Female Beautiful Beauty Body Care Brown Hair Caucasian Cheerful Chinese Ethnicity Cosmetics Curlers Curling Tongs Curly Hair Elegance Ethnicity Eyelash Fashio
Makeup mascara woman with hair rollers getting ready looking in pocket mirror. Funny image of beautiful funky trendy young mixed race asian caucasian female fashion model putting makeup on pink background. See more:
Vágólapra másolva!
Virtuálisan felpróbálhatóvá teszi a sminkeket és a rúzsokat.
Vágólapra másolva!

A hölgyek minden bizonnyal tisztában vannak vele, hogy a YouTube csordultig van szépségápolási véleményvezérekkel és tanácsadókkal, az egyik legnépszerűbb portékájukat pedig a sminkelési tanácsok jelentik. Az efféle videók mellett, és persze magukban a videókban előszeretettel hirdetik a portékáikat a szépségipari cégek, hamarosan pedig egy új reklámlehetőséget ad a kezükbe a YouTube.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ariwasabi

A videomegosztó tájékoztatása szerint a jövőben a cégek képesek lesznek kiterjesztett valóságot használó hirdetéseket készíteni, így a különböző sminkek és rúzsok iránt érdeklődők virtuálisan felpróbálhatják majd a termékeiket.

Egyes esetekben a felhasználók állítgathatják is majd a hirdetéseket, például váltogathatnak a rúzs színei között.

Az újdonság ugyanúgy fog működni, mint ahogy a csevegőappokban macskabajszot és nyuszifület tehetnek magukra a felhasználók: a mobiljuk előlapi kamerájának a képén keresztül a hirdetés rámaszkolja az arcukra a terméket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!