Kezdhetnek dobozolni a Destiny 2 játékosai

destiny 2 shadowkeep videojáték
Destiny 2: Shadowkeep
Vágólapra másolva!
Mindenüket ingyen átvihetik a játék steames verziójába.
Vágólapra másolva!

Néhány hét múlva számottevő változáshoz kell hozzászokniuk a Destiny 2 számítógépes játékosainak: a Shadowkeep kiegészítő elérhetővé válásával párhuzamosan, azaz október elsejével átköltözik a Battle.netről a Steamre a játék. Ezután az előbbi kliensből már egyáltalán nem is lesz elindítható.

Destiny 2: Shadowkeep Forrás: Bungie

Természetesen nem fogja a komplett számítógépes közönségét cserben hagyni a Bungie: a meglévő játékosok ingyen és könnyen átvihetik a steames verzióba az összes karakterüket, a tárgyaikat, az erőforrásaikat, továbbá a korábban megvásárolt kiegészítőiket.

Ehhez persze a játékosoknak át kell migrálniuk az egyik szolgáltatásból a másik szolgáltatásba az adataikat, a Bungie a héten elérhetővé tette az ehhez szükséges webalkalmazást.

Ha valakinek nincs regisztrációja a Bungie weboldalán, akkor először regisztrálnia kell egy fiókot, majd a PC Move oldalon össze kell kötnie a Battle.net fiókját és a steames fiókját, végül pedig jóvá kell hagynia az adatmozgatást.

A felhasználói adatok tényleges átmozgatása csak október elsején fog megtörténni, így aki az adatmozgatás beállítása után játszik még a Battle.neten a játékkal, az nem fogja elveszíteni a két időpont közti haladását.

Valószínűleg az történik majd a kérdéses napon, hogy a Bungie minden PC-s játékost kijelentkeztet a Destiny 2 szervereiről, átmozgatja az adataikat az egyik szolgáltatásból a másikba, és csak ezután engedi majd az új szervekre való bejelentkezést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!