Egyszerű frissíteni az új Windows 10-re

laptop notebook windows 10 microsoft edge bing
Vágólapra másolva!
A Frissítési segédben is elérhetővé vált az új verzió.
Vágólapra másolva!

A múlt héten kiadott Windows 10 November 2019 Update teljesen automatikus terjesztése még nem kezdődött meg, azonban az ígéretéhez híven a Microsoft elérhetővé tette a harmadik olyan lehetőséget, amellyel az érdeklődők az elsők között állhatnak át az operációs rendszer legújabb főverziójára.

Forrás: Microsoft

A kiadás napján a Microsoft kétféle frissítési lehetőséggel indította útjára a rendszert. A legegyszerűbb megoldás, hogy indítani kell a Gépház alkalmazás Windows Update szekciójában egy manuális frissítéskeresést, ennek a lefutása után ha minden rendben megy, akkor megjelenik opcionális frissítésként az új kiadás. A másik lehetőség, hogy teljesen tisztán is telepíthető a Windows 10 November 2019 Update, az innen letölthető segédprogrammal elkészíthető a telepítő DVD vagy pendrive.

A Microsoft most kiadta a harmadik lehetőséget, immáron a Frissítési segéd alkalmazással is kikényszeríthető a számítógép legújabb Windows 10-re való átállítása, ezt is a fenti linkről lehet letölteni. Amennyiben a PC valamilyen hardveres vagy szoftveres okból nem kompatibilis a legújabb Windowszal, azt (remélhetően) kijelzi az alkalmazás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!