Ekkor mutatkozhat be az Android 11

titokban chat mobil india
A journalist checks his smartphone while waiting for the ChatON launch in New Delhi on April 16, 2014. Samsung unveiled version 3.5 of ChatON, a multi-platform service available across Android, iOS, windows and Blackberry, which offers new features like up to 1GB file sharing, instant message translation between English and Hindi, and up to 1001 members group chat and easy location sharing. AFP PHOTO/Prakash SINGH / AFP / PRAKASH SINGH
Vágólapra másolva!
Elárulta a fejlesztői konferenciájának időpontját a Google.
Vágólapra másolva!

Az elvártnak megfelelően idén sem marad el a Google I/O fejlesztői konferencia, a vállalat ezen mutatja be a legújabb szoftveres, esetenként hardveres fejlesztéseit. Csütörtökön hivatalossá vált az idei esemény dátuma, 2020. május 12–14. között kerül majd megrendezésre a kaliforniai Montain View városában, itt van egyébként a Google főhadiszállása is.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Prakash Singh

A Google I/O fejlesztői konferencia programjainak oroszlánrésze az átlagos halandók számára nem különösebben releváns, de azért hozhat pár széles rétegek számára érdekes bejelentést, például szinte garantáltan ezen fog bemutatkozni az idén ősz környékén stabillá váló Android 11 is.

A következő Android lehetséges újdonságairól egyelőre semmit sem tudunk, ami nem túlságosan meglepő annak fényében, hogy az Android 10 hivatalosan csak tavaly szeptember elején készült el. Persze nem lenne meglepő, ha az újításainak egy része kiszivárogna a májusi bejelentése előtt, a következő hetekben és hónapokban szinte biztosan jönnek majd róla információk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!