Megtalálta a YouTube utódját a Huawei

dailymotion huawei honor video
Bekerül a Huawei Video mobilappba a DailyMotion
Vágólapra másolva!
Elérhető lesz a gyári videolejátszójából a DailyMotion.
Vágólapra másolva!

Folytatja a Google-féle alkalmazások és szolgáltatások helyettesítésére alkalmas megoldások felkutatását a Huawei, ennek keretében most jelentős üzletet kötött a francia DailyMotion videós portállal. A hazánkban kevésbé ismert, azonban havi 300 milliós felhasználói táborral büszkélkedő szolgáltatás hamarosan teljes integrációt kap a Huawei Video appal, így a kínai gyártó készülékeit megvásárlók könnyen hozzáférnek majd az óriási mennyiségű tartalmához.

Bekerül a Huawei Video mobilappba a DailyMotion Forrás: DailyMotion

Ettől függetlenül a DailyMotion nem nevezhető specifikusan a YouTube alternatívájának: a tartalmainak oroszlánrészét profik által készített videók adják, jókora részük nagy médiacégektől származik. Nem megszokottak rajta a hobbista tartalmak, inkább olyan hatást kelt, mintha egy videóalapú hírportál lenne, csak épp kismillió helyről származó mozgóképekkel.

A YouTube mobilapp teljes helyettesítésére nem képes a DailyMotion, bár ez mindegyik videomegosztó szolgáltatásról elmondható.

A Google appjait nem tartalmazó Huawei és Honor mobilokkal rendelkezők persze továbbra is képesek elérni a YouTube-ot a készülékük böngészőjéből, csak úgy kevésbé kényelmes a videomegosztó használata.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!