Ingyen beszerezhető az Arx Fatalis

arx fatalis videojáték
Arx Fatalis
Vágólapra másolva!
Huszadik születésnapját ünnepli az Arkane Studios.
Vágólapra másolva!

Nemcsak a Borderlands: The Handsome Collectiont szerezhetik be egy ideig ingyen és örökre a számítógépes játékosok, a Dishonored és Prey (2017) játékokról elhíresült Arkane Studios legelső játéka is ingyenessé vált 2020. május 31-ig. A 2002-ben megjelent Arx Fatalis egy belső nézetes akció-szerepjáték PC-re, amely a megjelenése idején ugyan nagy kritikai sikert aratott, azonban anyagilag bukás lett; egy igazi kultklasszikusról van szó.

Arx Fatalis Forrás: Bethesda

Az Arx Fatalisban a Nap felrobbanását követően az emberiségnek a földfelszín alá kellett költöznie, ahol a goblinokéhoz hasonló civilizációkkal osztozkodik az Arxként ismert világon. A középkori környezetű játékban meghozott döntések kihatással vannak a cselekményre, a varázslatokat pedig gombnyomások helyett jelek levegőbe rajzolásával lehet meghívni.

A játék igényléséhez a Bethesda Arkane20 weblapján a „Log in and join now" gombra kell kattintani, majd a hírlevélre való feliratkozás után az ingyenjáték az The Art of Arkane e-könyvvel együtt hozzárendelődik a felhasználói fiókhoz. Az Arx Fatalis letöltése a Bethesda Launcher appon keresztül lehetséges.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!