Itt a Motorola idei legolcsóbb mobilja

motorola moto e7
Motorola Moto E7
Vágólapra másolva!
Bruttó negyvenezer forint környékén válhat elérhetővé a Moto E7.
Vágólapra másolva!

Az év végi hajrá részeként a Motorola bejelentette az idei legolcsóbb okostelefonját, a Moto E7 december során előreláthatóan olyan 40 ezer forint környéki kártyafüggetlen áron válik elérhetővé. Ennek megfelelően túlságosan sokat nem kell várni tőle, de megfelelhet az olyan vevőknek, akiknek nincsenek komoly igényeik a telefonjuk teljesítményével kapcsolatban, csak megfizethető áron szeretnének vásárolni egy használható modellt.

Motorola Moto E7 Forrás: Motorola

Az okostelefonba 6,5 hüvelykes és 1600×720 pixeles IPS érintőkijelző került, a megjelenítő szigetébe beépített szelfikamera 5 megapixeles. A hátlapján két képalkotó egység található, az egyik egy 2 MP-es makrókamera a portréfotók készítéséhez, míg a hétköznapi fotózásra szánt társa 48 MP-es. Az utóbbi hangzatos, de a jobb képminőség miatt pixelkombinálást használ a szenzor, így az effektív felbontása csak 12 MP.

A hátlapi ujjlenyomat-olvasóval ellátott Motorola Moto E7 meghajtásáról az új fejlesztésű, nyolcmagos processzorú MediaTek Helio G25 rendszerlapka gondoskodik, amely mellé 2 GB memória és 32 GB bővíthető háttértár került. Az Android 10 rendszerű mobil leggyengébb pontjának a memória tűnik, csupán egyetlen további gigabájt besuvasztása valószínűleg nagyon jót tett volna a felhasználói élménynek, kár volt ezen spórolni. Viszont az akkuval nem fukarkodtak a ménökök, 10 wattal tölthető, 4000 milliamperes Li-Po modell látja el energiával a készüléket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!