Tovább javítja ingyen az AirPods Prókat az Apple

apple airpods pro fülhallgató headset
Apple AirPods Pro
Vágólapra másolva!
Csendben kiterjesztette három évre a recsegési és zajszűrési problémák szervizelését.
Vágólapra másolva!

Tavaly októberben az Apple újabb ingyenes javítási lehetőséget jelentett be, miután egyes AirPods Pro prémium vezeték nélküli fülhallgatói hibásan működhetnek. Az érintett modellek 2020 októbere előtt gördültek le a futószalagokról, ténylegesen csak egy kis hányaduk esetében jelentkezhetnek a gondok.

Apple AirPods Pro Forrás: Apple

A szervizprogram tájékoztató oldalán lévő leírás alapján „az érintett AirPods Pro fülhallgatók esetén a következő hibajelenségek közül egy vagy több jelentkezhet: recsegő vagy zúgó hang, amely fokozódik hangos környezetben, edzés közben vagy telefonálás során, továbbá nem működik megfelelően az aktív zajszűrés, például csökkent hangerejű a basszus, illetve erősödnek a háttérzajok, például az utcai vagy repülőgéphangok.

Az egy évvel ezelőtti tájékoztatás szerint az Apple az érintett fülhallgatók első bolti eladását követő két évben vállalta az ingyenes szervizelést, azonban most nagy csendben kiterjesztette három évre a hibák elleni jótállást. Ennek köszönhetően az olyan ügyfelek számára is elérhető marad még egy évig az ingyenes javítási lehetőség, akik annak idején az első között vásároltak AirPods Prót, de még nem jelentkeztek náluk az említett hibák.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!