Budapest Game Show: játék a mozivásznon

Vágólapra másolva!
Szeptember 29-én szombaton kerül megrendezésre a MOM Park mozijában az első Budapest Game Show, ahol megjelenés előtti játékokat próbálhatnak ki és versenyezhetnek is egymással az érdeklődők.
Vágólapra másolva!

A reggel tíz órától este hatig tartó ingyenes rendezvény célja, hogy bemutassa az idei őszi, téli játékfelhozatal legfontosabb programjait.

A kiállításon a nagyközönség találkozhat a legfrissebb játékokkal, mint a HALO3, a FIFA08, a World in Conflict vagy a Medal of Honor Airborne. A látogatóknak lehetőségük lesz megismerkedni olyan megjelenés előtti játékokkal is, mint a Call of Duty 4, The Witcher, PGR4, NHL08, Kane & Lynch vagy a Timeshift.

Emellett több mint harminc Xbox 360 konzolon valamint PC-ken lesz lehetőség lesz kipróbálni aColin McRae:DIRT, Harry Potter A Főnix rendje, a Guitar Hero 2, Bioshock, MotoGP 07 című játékokat.

10:00 és 14:00 óra között a résztvevők próbára tehetik tudásukat a következő versenyeken: PGR4, FIFA08, Colin McRae:DIRT, Guitar Hero 2. A versenyzők a mozi nagytermében mérkőzhetnek majd meg egymással, ahol az ország legnagyobb, 200 négyzetméteres vásznán kelnek életre a játékok, különleges élményt nyújtva a nézőknek is.