Zsebbe szánja a Sony az új Braviát

Vágólapra másolva!
Szuper zsebtévét dobott piacra Japánban a Sony: a legkisebb Bravia készülék nyolcórás folyamatos üzemre képes, és akár fel is tud venni műsorokat memóriájába.
Vágólapra másolva!

Az XDV-D500-as készülék 3 colos képernyővel rendelkezik, és a gyártó közlése szerint azért viseli a cég laposképernyős tévéinek márkanevét, mert azokéhoz hasonló, jó képminőséget biztosító digitális képfeldolgozó processzor található benne.

A konnektortól távol az eszközről nyolc órán át lehet tévét nézni, ha viszont csak a beépített rádiót kapcsolja be a tulajdonos, az egy töltéssel 27 órán át is szólhat. Sajnos a zsebméretű tévé az ISDB-T szabványú, földi sugárzású digitális tévéadásokat és azok elektronikus műsorújságját képes fogni, így kizárólag Japánban lehet használni.

Forrás: [origo]


További extra lehetőség, hogy belső memóriájába tízórányi felvételt lehet eltárolni, egy, a töltéshez is használható dokkolón keresztül pedig a lakásban lévő antennára, kábelre is csatlakoztatni lehet. Áprilistól kezdik árulni a szigetországban 38 ezer jenes, vagyis durván hatvanezer forintos összegért.