Idén is megmérkőznek a PC-varázsló ifjoncok

Vágólapra másolva!
Hetedik alkalommal hirdeti meg a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány a 19 év alattiak számára a Szabadfogású Számítógép-versenyt. Az idén nem csak a T-Home, hanem a T-Mobile is támogatja az eseményt, hiszen szívesen állnak olyan kezdeményezések mellé, amelyek ösztönzik az innovációt és a fiatal generáció alkotókedvét.
Vágólapra másolva!

A pályázatra kreatív, egyedi, akár szokatlan ötleteket és újító szellemű fejlesztéseket várnak. A műfaj szabadon választott, lehet pályázni számítógépes rajzzal, animációval, zenével, játékkal, saját készítésű szoftverrel vagy hardverrel, honlappal, portállal, kiegészítő alkalmazással, mobilkommunikációs fejlesztéssel vagy akár robottal, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldással. A szervezők a pályázatra 2009. október 19-ig várják egyéni indulók és csapatok jelentkezését.

A legjobb pályamunkákat beküldő fiatalok értékes számítástechnikai ajándékokat nyerhetnek. Idén első alkalommal egy speciális nyereményt is megítél a zsűri, az úgynevezett mentor képzést. E díj nyertesének lehetősége nyílik érdeklődési területének egyik legnevesebb hazai szakértőjétől tanácsokat kérni a további fejlődés érdekében. A győztes alkotásokat decemberben a Ludwig Múzeumban kiállítás keretében mutatják be a nagyközönségnek.

Forrás: [origo]
Itt nézheti meg a tavalyi győztes pályaműveket

A versenyről további részletes információk, és nevezési lehetőség a verseny honlapján található.

A nevezés és a pályamunkák leadásának határideje:
2009. október 19., hétfő éjfél

Díjkiosztó ünnepség:
2009. december 5., szombat

Kiállítás a verseny győztes pályaműveiből a Ludwig Múzeumban:
2009. december 6-13.