Ősszel érkezik a mobilnetes e-könyv

Vágólapra másolva!
Mobilnetes, e-könyv-olvasóval bővül a T-Mobile kínálata az ősszel. A Txtr készülékkel a metrón ülve vagy a Balaton partján nyaralva is lehet majd könyvet vásárolni.
Vágólapra másolva!

A Magyar Telekom és az eKönyv Magyarország Kft. az Ünnepi könyvhét alkalmából állapodott meg abban, hogy a T-Mobile arról, hogy az elektronikus könyvvásárlást biztosító ekonyv.hu áruház és a hozzá tartozó e-könyv-olvasó a T-Mobile hálózatát fogja használni. A Txtr 6" nevű készülékkel kényelmesen lehet majd böngészni az áruházat, sőt vásárolni is lehet majd az eszközzel.

Forrás: [origo]
Füzet vékonyságú a Txtr olvasó

A megvett köteteket a készülék pár perc alatt le is tölti az internetről. A másolásvédelemmel rendelkező könyveket iPhone-ra vagy iPad-re, androidos mobiltelefonokra, számítógépre vagy egyéb, a txtr platform elérésére alkalmas eszközön is lehet majd olvasni, nem csupán a Txtr 6" olvasón.

A papírra nyomott változathoz képest akár harminc százalékkal is olcsóbbak lehetnek a villanykönyvek. Esterházy Péter Esti című, az Ünnepi Könyvhét alkalmából megjelenő új kötete például 2490 Ft-ért tölthető le a www.ekonyv.hu oldalról. A T-Mobile-al kötött megállapodás értelmében a Txtr olvasó által bonyolított mobilinternet forgalom díjmentes. A megvásárolt könyvek, újságok és dokumentumok ellenértéke elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.