Igazi álompáros lehet most a miénk!

Vágólapra másolva!
Igazi álompárost lehet most a miénk!
Vágólapra másolva!

A Huawei iskolakezdési akciója keretében szállít nekünk egy ilyen tökéletes párost: aki szeptember 4-ig Huawei P9 Lite okostelefont vásárol, az ráadásként megkapja a cég legújabb okoskarkötőjét - habár a Color Band A1 önállóan csak októberben érkezik meg a hazai üzletekbe.

Forrás: huawei.com

Akinek volt P8 Lite a birtokában az tudja, hogy igenis létezik jó középkategóriás mobil. Node mivel tud többet elődjénél a Huawei P9 Lite? A készülék nagyobb, jobb felbontású 5,2 colos, full HD kijelzőt kapott. A kijelző-előlap aránya 76,4 százalék, azaz a képernyőt körülvevő káva elképesztően vékony, nem foglal el felesleges helyet a telefonon.

Bár nagyobb a kijelzője az elődhöz viszonyítva, a súlya vajmi keveset változott: mindössze 147 gramm, és 7,5 milliméter vastag. A legtöbbet a 3000 milliamperórás akkumulátor nyomja, amely 1,3-szor nagyobb lett, mint a P8 Lite-ban található változat. Ez, és a SmartPower 4.0 felület biztosítja, hogy az okostelefon minden további nélkül működjön egy napon keresztül, anélkül, hogy tölteni kéne.

A teljesítményről a Huawei saját fejlesztésű HiSilicon Kirin 650 nyolcmagos processzora gondoskodik. A 16 nanométeren gyártott, középkategóriás erőmű jobb teljesítményre képes, mint elődje, de kevesebb energiát fogyaszt, így növelve tovább a telefon üzemidejét.

A Huawei telefonját 2 gigabájt RAM, és 16 gigabájtos háttértár támogatja, utóbbit microSD kártyával bővíthetjük tovább. Akik magán- és céges telefonszámmal is rendelkeznek, azoknak van egy jó hír: két SIM kártyát is támogat a P9 Lite. A nagyokhoz hasonlóan fejlett ujjlenyomatolvasót is kapott, ez védi a felhasználó adatait.

Forrás: huawei.com

A készülék kamerája is kiváló: mind fotózáshoz, mind videózáshoz rengeteg manuális beállítási lehetőségeket kínál. A 13 megapixeles szenzorral rossz fényviszonyok között is remek képeket tudunk készíteni – a szelfirajongók pedig kiélvezhetik a 8 megapixeles előlapi kamera és a számos beállítás nyújtotta lehetőséget.

Ennyire jó okostelefont, ilyen áron nem lehet kapni: bölcsen dönt, aki a P9 Lite mellett teszi le voksát - s akkor még a ráadásként érkező okoskarkötő szóba se került.

Pedig Európában is egyre fontosabbá válik az egészséges életmód, s annak fenntartása: hogy milyen ételeket fogyasztunk, mennyit alszunk, mozgunk-e rendszeresen. A jó időbeosztás, és a minket ért hatások nyomonkövetése segíthet csökkenteni a stresszt, karbantartani fizikai és mentális jólétünket.

Forrás: huawei.com

Ebben segít a Color Band A1, amely akár 28 napot is kibír töltés nélkül! A teljesen gombmentes okoskarkötő méri a megtett lépések számát, a távolságot, számolja a kalóriákat, figyeli, mennyit és hogyan alszunk - mindezt akár a telefontól függetlenül is, így az edzés alatt otthon hagyhatjuk a mobilt, az adatokat szinkronizálja, ha hazaértünk.

A Color Band A1 automatikusan meg tudja állapítani, éppen sétálunk, futunk, vagy biciklizünk. Akik egy forró nyári napon sem mondanak le a mozgásról, azokat az UV szenzor figyelmezteti, ha káros a napsugárzás, és próbáljanak árnyékban edzeni, vagy használjanak napvédő krémet, sapkát, napszemüveget, igyanak sok vizet.

Forrás: huawei.com

Az okoskarkötő csepp- és porálló. Egy kiadós eső közben sem maradunk le a beérkező hívásokról és üzenetekről, a Color Band A1 villogással és rezgéssel értesíti erről viselőjét.

A Huawei Color Band A1 mindössze 20 grammot nyom, így észrevétlenül működik a csuklón.

A Huawei P9 Lite+Color Band A1 közösen augusztus 15. és szeptember 4. között elérhető a kiskereskedelmi partnereknél (Media Markt, Extreme Digital, Tesco, Auchan, eMag, Euronics, BestByte, Notebook.hu, Speedshop, FirstPhone). Az okoskarkötő önállóan október elején lesz kapható a kiskereskedelmi partnerek mellett várhatóan a Telekom kínálatában.

További információkért kattintson IDE!