Fotóalbumot lehet készíteni az iWiW-en

Vágólapra másolva!
A felhasználók az eddiginél jóval több képet feltölthetnek az iWiW-re, és albumokba is rendezhetik azokat, amelyeket el is rejthetnek mások szeme elől.
Vágólapra másolva!

Az eddigi két megabájtos felső határ megszűnt, és havonta száz megabájtnyi fotót tölthetnek fel a felhasználók az adatlapjukhoz - adták hírül az üzemeltetők. Így elvileg bármennyi képet fel lehet tölteni, csak ki kell várni az egy hónapot egy-egy százmegás adag között.

A feltöltött képeket albumokba is lehet rendezni, és szebályozni lehet, hogy ki láthatja azokat. A hozzáférést mindenki, csak az ismerősök, vagy bizonyos csoportok számára lehet engedélyezni.

Az adatlapokhoz eddig tartozó képek egy Profilképek nevű albumba kerültek, ezek továbbra is mindenki számára publikusak lesznek. Az albumokban ugyanúgy megadható egy alapértelmezett kép, mint a profilképeknél.

További újdonság, hogy egyidejűleg több kép is feltölthető párhuzamosan, az albumokban a képek sorrendje szabályozható, a képeket át lehet mozgatni az albumok között. A képeknek külön címet és leírást lehet adni, illetve elláthatók cimkékkel is. Hamarosan újabb, a képekkel kapcsolatos funkciók is bevezetésre kerülnek - adták hírül az üzemeltetők.

Az iWiW tulajdonosa a lapunkat is kiadó [origo] Zrt.