Vicces portrék készítése pár kattintással

Vágólapra másolva!
Ha szeretné megtréfálni kollégáit, barátait a portréjukból szerkesztett képpel, de nem ért a képszerkesztő programokhoz, akkor is van megoldás: egy weboldal segítségével pár kattintással ráillesztheti az arcképüket egy filmsztár, sportoló vagy énekes testére.
Vágólapra másolva!

A SeeNow.com 350 sablont kínál fel, amelyekre rákopírozhatjuk saját, vagy ismerőseink arcképét pár kattintással. Az oldalon nincs más teendőnk, mint kiválasztani a felhasználni kívánt sablont, amelyeket több fülön válogathatunk ki kategóriák - például sport, filmsztárok, magazincímlapok, Haloween - szerint.

Miután megtaláltuk a kedvencünket, csak rá kell kattintanunk az előnézeti képre, és fel kell töltenünk egy fotót a számítógépről, vagy webcímének megadásával az internetről. A SeeNow szoftvere kikeresi a fotón található arcot, és be is igazítja a képbe. Ha a művelet nem volt tökéletes, az arcra kattintva mi is forgathatjuk, nagyíthatjuk a kiválasztott részletet a kívánt hatás elérésééig az egérrel.

A kész művet azután a SeeNow által legenerált webcímen tekinthetjük meg, de le is menthetjük, kinyomtathatjuk, vagy blogban, e-mailben, Twitteren, Facebookon keresztül oszthatjuk meg ismerőseinkkel. Az oldal használata teljesen ingyenes, pár dollárért viszont pólót, kulcstartót és más ajándéktárgyakat is lehet rendelni az elkészült képekből.