Távolból is ki lehet majd lépni a Facebookról

Vágólapra másolva!
A CNet beszámolója szerint hamarosan egy olyan új biztonsági funkcióval bővül a Facebook, amely lehetővé teszi majd a felhasználóknak, hogy ha valakinek a számítógépén belépve maradtak, utólag, a távolból kilépjenek fiókjukból.
Vágólapra másolva!

Az új funkció sok kellemetlen perctől kímélheti meg a feledékeny felhasználókat, akiknek életébe eddig gyakorlatilag bárki betekinthetett, ha egy ismerős számítógépén, netán könyvtári, munkahelyi PC-n elfelejtettek kilépni a Facebook-fiókjukból.

A világszerte fokozatosan, az elkövetkezendő hetekben bevezetésre kerülő funkció, amely a közösségi oldal címlapjának jobb felső sarkában lévő Profilom menüpont Fiókbeállítások pontja alatt lesz elérhető, azon belül is a Fiókvédelem linkre kattintva.

Ezen a felületen a szájt arról is információkról szolgál majd, hogy legutóbb mikor, és melyik városból léptek be az adott fiókba, és ehhez milyen böngészőt, operációs rendszert használtak, és mi volt az eszköz vagy számítógép neve. Ugyanitt lehet megtekinteni azt is, ha a fiókba szimultán egy másik felhasználó is be van jelentkezve, a felhasználónak pedig lehetősége lesz azt kiléptetni.

Forrás: [origo]