Csak lájkolni lehet a brit királynőt

brit királyi család facebook
Vágólapra másolva!
II. Erzsébetnek a Facebookon nem lehet barátja senki, rajongói oldalához viszont már az indulását követő órában tízezrek csatlakoztak.
Vágólapra másolva!

A brit királyi család The British Monarchy (a brit királyság) elnevezésű Facebook-oldala hétfőn reggel 8 órakor indult el, egy órával később már 41 ezer rajongója volt, adta hírül a Telegraph. A rajongói oldalon II. Erzsébet és a királyi család hivatalos programjairól találhatók információk és beszámolók.

Az aloldalra feltöltött bejegyzésekhez, videókhoz és fotókhoz a rajongóként csatlakozó facebookozók kommentárokat is fűzhetnek, az oldal leírása szerint a hozzászólásokat folyamatosan moderálják. A rajongói oldal egyik dobozaként elérhető Near me alkalmazás segítségével az érdeklődők néhány kattintással arról is információkat szerezhetnek, hogy a közelükbe látogat-e a brit királyi család egy tagja valamilyen esemény miatt.

Forrás: [origo]
Itt érheti el a brit királyi család Facebook-oldalát

II. Erzsébet és családja egyébként már eddig is komoly internetes jelenléttel bírt, jelen vannak a Twitteren és saját YouTube-on is saját csatornát tartanak fenn.