Ezren barátkoznának a legidősebb facebookozóval

Vágólapra másolva!
A BBC beszámolója szerint egy 103 éves brit néni a Facebook legidősebb felhasználója. Bár csupán egy tucatnyi rokona az ismerőse a közösségi szájton, amióta újságcikkek foglalkoznak vele, közel ezren jelölték ismerősnek a világ minden tájáról.
Vágólapra másolva!

A BBC Online cikke szerint Lillian Lowe a Wales dél-nyugati részén fekvő Pembrokeshireben él, és az unokája iPadjéről szokott belépni az oldalra. A 103 éves néninek csupán egy tucatnyi ismerőse van a Facebookon, akik javarészt családtagok. Azt követően azonban, hogy újságok cikkeztek arról, hogy ő a legidősebb felhasználója a Facebooknak, 999-en jelölték őt ismerősüknek a világ minden tájáról - nyilatkozta a BBC-nek.

Az ismeretlen felhasználóktól rengeteg kedves üzenetet kapott, méghozzá olyan sokat, hogy nem is tudja valamennyit megválaszolni. A fiatal korában üzletasszonyként és hoteltulajdonosként tevékenykedő néni hetente nagyjából kétszer lép be a Facebookra azért, hogy tarthassa a kapcsolatot a családjával, többek közt unokáival és dédunokáival. Júliusi haláláig egy 104 éves brit néni, Ivy Bean volt a Facebook ötszázmillió felhasználója közül a legidősebb.