YouTube-mixelő az év magyar webes startupja

Vágólapra másolva!
Webes videókat ajánl a nézők figyelmébe a IV. StartUp Underground című konferencia nyertes startup cégének fejlesztése, de díjaztak honlapba ágyazható nettelefonos alkalmazást és  online tartalomértékesítési rendszert is.
Vágólapra másolva!

A kedden megrendezett IV. StartUP Underground Konferencia versenyére harminc pályamunka érkezett be hazai technológiai cégektől, amelyek közül a YouTube-klipek mixelését biztosító honlapjáról ismert Dragontape videoajánló és lejátszási listák kezelését biztosító fejlesztése kapta az első díjat.

A Dragontape YouTube-mixelő oldala

A második helyezett az Ingyenhívó.hu nevű online telefonrendszer, amelynek használatához nem szükséges semmilyen kliensprogramot telepítenie a használónak, így például egy webshopba is egyszerűen be lehet építeni. Ha a látogató rendelkezik mikrofonos headsettel, rögtön tárcsázhatja az online bolt működtetőjét, de a megoldás arra is lehetőséget ad, hogy telefonjával csatlakozzon be az ügyfélszolgálattal folyó beszélgetésbe - a hívás költségeit az üzlet állja.

Így működik az Ingyenhívó

A harmadik helyezést az Infomeme nevű, még tesztelés alatt álló online tartalomértékesítési rendszer készítőinek ítélte a zsűri, ezzel többek közt e-könyvek, zene- és hangfájlok, webes tartalmak és előfizetések internetes értékesítését lehet megoldani. Az Infomeme-re feltöltött tartalmakra mutató linket honlapokon, közösségi oldalakon lehet népszerűsíteni, a megoldás pedig lehetőséget biztosít arra is, hogy a hivatkozást megosztók részesedjenek a digitális tartalmak eladásából befolyó bevételekből - a rendszer az elszámolást és számlázást maga végzi el, a fizetések kezeléséhez a PayPalt használja.


Az Infomemét fizetős digitális tartalmak terjesztésére lehet használni