IPad-nyalással a Fidzsi-szigetekre

Vágólapra másolva!
A Fidzsi-szigeteki nyaralást nyert iPad-nyalós performanszával egy amerikai férfi. A tabletnyalást az SXSW zenei és művészeti konferencián mutatta be, ahol két utazós szolgáltatás nyaralást sorsolt ki az őrült feladatokat teljesítők között.
Vágólapra másolva!

A nagy értékű nyereményt két utazással kapcsolatos vállalkozás ajánlotta fel. A sorsoláson való részvételhez különböző őrültségeket kellett cselekedni, és arról videofelvételt készíteni: lehetett a földön hengergőzni, égő táncot bemutatni, vagy furcsa dolgokat megnyalni. A verseny nyertese az interaktív szakemberként dolgozó Samuel Yu ez utóbbi kategóriát találta a legígéretesebbnek, és rögtön az Apple standja felé vette az irányt.

Forrás: [origo]
A SocialCam videómegosztón látható
a győztes "mozdulat"

A komolytalan verseny fődíja óriási volt: a férfi egy hetet tölthet a Fidzsi-szigetek egyik magántulajdonban levő szigetén, sőt még a repülőjegyét is fizetik. A videó elkészítéséhez még csak saját iPad 2-t sem kellett vennie Yu-nek, a felvétel tanúsága szerint az SXSW-n kiállított egyik fehér táblagépet nyalta meg.

Az Apple legújabb táblagépe - amely péntektől lesz kapható hazánkban - lassan átment az összes szokásos megpróbáltatáson, ami egy új kütyüre vár. A kiadás utáni napokban szétszerelték a fanatikusok, hogy pontosan lássák, mi kerül benne közel ötszáz dollárban, a napokban pedig a Will it blend? darálós reklámjába is bekerült, ahol le is turmixolták a táblagépet.