Kilencmillió "kis szörny" követi Lady Gagát Twitteren

Vágólapra másolva!
Újabb közösségi médiás rekordot állított fel Lady Gaga. Az extravagáns ruháiról ismert sztár érte el először a kilencmillió követőt Twitteren.
Vágólapra másolva!

Lady Gaga tavaly augusztusban vált a mikroblog-szolgáltatás legnépszerűbb felhasználójává. Ehhez az akkor 5,7 millió követővel rendelkező Britney Spearst kellett megelőznie. Azóta még többen csatlakoztak Lady Gaga "kis szörnyeihez", így mostanra közel egy magyarországnyi ember követi a sztárt. Jelenleg Justin Bieber a trónkövetelő, a tinisztárnak 8,3 millió rajongója van, azaz körülbelül még két magyar megyényi emberre van szüksége, hogy elhódítsa az első helyet.

Lady Gaga nevéhez fűződik a legtöbbet nézett YouTube-csatorna is. Az énekesnő 2010 októberében közölte a rajongóival a Twitteren, hogy a dalait több mint egymilliárdszor nézték meg. A harc ebben az esetben is Justin Bieberrel zajlott, akit négyszázezer letöltéssel előzött meg a sztár.

A sztár nemcsak használja, de érdeklődik is a techológia iránt. A közelmúltban a Google kíváncsi alkalmazottainak adott interjút, amely a YouTube-ra is felkerült, előtte pedig az Apple főhadiszállását látogatta meg.