Tavasszal érkezhet a feltuningolt iPad

Vágólapra másolva!
Nagyobb akkumulátor kerülhet az iPad 3-ba. A RepairLabs blog által megszerzett fotók arról árulkodnak, hogy az Apple készülő táblagépének belsejét teljesen áttervezték.
Vágólapra másolva!

A RepairLab által felfedezett legfontosabb információ, hogy az alaplapot tartó csavarok helye megváltozott. Valószínűleg azért, mert egy kisebb, kompaktabb alaplapra szerelik rá az iPad processzorát, chipjeit és memóriáját. Az így kapott helyre nagyobb akkumulátor fér be, ami egybevág azokkal a pletykákkal, hogy az új készülék még tovább fogja bírni egy feltöltéssel.

Forrás: [origo]
Sok panasz már az iPad 2-re sem lehetett, a hármas típust pedig tovább tuningolják

Az új hátlapon megváltozott a kamerát tartó műanyag is. A változás nem árulkodik arról, hogy milyen szenzor vagy milyen lencse kerülhet a táblagépbe. Az azonban biztos, hogy nem a jelenlegi típusban található 0.7 megapixeles kamera lesz az iPad 3-ban. A tablet legfontosabb alkatrészét, a tíz hüvelykes kijelzőt is cserélni fogják. A RepairLab reménykedik abban, hogy az új megjelenítő nagy felbontású, az iPhone-ok retina kijelzőjéhez hasonló panel kerül.

A kiszivárgott alkatrész megcáfolja azokat a pletykákat, amelyek szerint a készülő iPad vastagabb lesz, mint elődje volt. A blognak nyilatkozó forrás szerint az új hátlap ugyanakkorának tűnik, mint az iPad 2 hátsó fedele volt. Az új táblagépről pletykálók azt várják, hogy egy erősebb, A6 kódnevű, Apple-fejlesztésű processzor kerüljön a készülékbe, az alaplapon pedig a nagysebességű LTE mobilhálózatokat is támogató rádiós chip kapjon helyet. Az iPadeket eddig mindig tavasszal mutatta be az Apple, így elképzelhető, hogy már márciusban megtudjuk, hogy milyen fejlesztéseket eszközölt a cég a piacvezető tableten.