A Telekomnál debütálnak a Disney sorozatai

Vágólapra másolva!
A megállapodás révén az amerikai premierrel csaknem egyszerre debütálnak a magyar internetes tékában a Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatok új epizódjai.
Vágólapra másolva!

Eddig az volt az általános gyakorlat, hogy a Disney sorozatai am bemutatót követően általában egy évvel később kerülnek a hazai csatornák műsorára. A Telekom és a Disney megállapodása révén azonban a hazai filmrajongók az amerikai premiert követő 72 órán belül angol, 5 napon belül pedig már magyar felirattal is megtekinthetik a legfrissebb epizódokat a Telekom Moziaréna nevű, magyar felhasználók számára elérhető online tékában, illetve a cég saját ügyfeleinek kínált, beltéri egységről elérhető interaktív tévés filmkölcsönzőből is.

A Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt sorozatok aktuális részeit vasárnaponként mutatják be az Egyesült Államokban (a 3. évad első epizódjainak vetítése szeptember 29-én lesz), a Telekom Interaktív TV vagy a Moziaréna szolgáltatást igénybe vevők már a következő hét szerda este (vagyis először október 2-án) láthatják a magyar nézők angol felirattal, magyar szövegezéssel pedig ugyanazon hét péntekén (elsőként október 4-én) tekinthetik meg.A tervezett kölcsönzési díj epizódonként 599 forint.