Hello Kitty mobiltelefont árul a Pannon

Vágólapra másolva!
A most piacra dobott készülék valószínűleg nem elégíti ki majd minden, a masnis cica iránt rajongó vásárló igényeit: kívül-belül rózsaszín ugyan, de csak egy szerény tudású, wapos mobiltelefon.
Vágólapra másolva!

A mobilcég által Hello Kitty-dizájnnal forgalomba hozott készülék pontos típusa nem ismert, csak annyit lehet róla tudni, hogy egy 1,3 megapixeles kamerával ellátott, MMS-képes, mp3-lejátszós, Bluetooth-csatlakozóval és a rezgő hívásjelzésre is képes, szétcsúsztatható készülék. A mobilt egyszerű funkciói miatt elsősorban gyerekeknek szánják, vagy azoknak, akik a külcsín kedvéért megelégszenek egy GPRS-es, vagyis csak wapozáshoz jó, 8 mega beépített memóriával ellátott divattelefonnal a szupergyors mobilnet korában.

A Hello Kitty mobiltelefonon persze a dekoráció a lényeg: a masnis kiscicából és a hozzá illő, halvány rózsaszín díszítőelemekből nem csak a mobil burkolatán találunk bőven, de a készüléken adott háttérképekből is válogathat a felhasználó. A mára ikonikussá vált cicafigurát 1974-ben tervezte Ikuko Shimizu japán grafikus. Három évvel később elkészült vele az első rajzfilmsorozat, a masnis kiscica pedig a fiatal lányok kedvencévé vált, nem csak Japánban, hanem világszerte.

A Pannon üzleteiben mától kapható a készülék, és egy plüssfigura is jár hozzá. Az ára új előfizetéssel, két éves hűségszerződéssel 32 ezer forint.