Szokatlanul hosszúkás az LG új csokimobilja

Vágólapra másolva!
A napokban kiszivárgott "kémfotó" hatására az LG közzétette első hivatalos fotóit is a BL40 típusjelzéssel illetett új csokoládémobilról. Az érintőképernyős készülék formabontó, 21:9 képarányú alakot vett fel, így azonnal megkülönböztethető a tucattelefonoktól.
Vágólapra másolva!

A BL40 típusjelzésű, eddig meglehetősen nagy titkolózás övezte telefont a Black Label sorozat felélesztésének szánja a gyártó - a kódszámból nem nehéz kitalálni, ez lesz a széria negyedik darabja. A 800x345 képpontos érintőkijelző legfőbb érdekessége maga a képarány, ami a szélesvásznú mozifilmeknek felel meg, illetve a Dual Screen UI elnevezésű felület segítségével két egymástól független tartalmú részre osztható.

Forrás: [origo]

A bő tíz centis képátló és a karcolásoknak ellenálló üvegborítás mellett a főbb jellemzők közé tartozik az 5 megapixeles fényképezőgép autofókusszal, a WiFi és az FM transzmitter. Ez utóbbi miniatűr rádióadóvá változtatja a készüléket, amely a zenelejátszóból felcsendülő számokat pár méteren belül bármilyen rádiókészüléken fogható adássá alakítja át.

Forrás: [origo]

A hírek szerint az új csokimobil még ebben a negyedévben kapható lesz szerte az egész világon.