Újabb iPhone 4 szivárgott ki

Vágólapra másolva!
Vietnámba kell bevonulnia Steve Jobsnak, ha vissza akarja szerezni az újabb kiszivárgott iPhone 4 prototípust. A Taoviet hírportál ártal megszerzett és szét is csavarozott készülékben az Apple saját tervezésű processzora dolgozik.
Vágólapra másolva!

A Taoviet által megszerzett telefon már letisztultabb külsővel rendelkezik, mint a Gizmodo által áprilisban megkaparintott korai tesztpéldány. A borításról eltűntek a felesleges csavarok Apple-szerűbbé változtatva a készüléket. A kiszivárgott mobil 16 gigabájt megmóriával rendelkezik, ami azt sugallja, hogy az új iPhone-ból is 16 és 32 gigabájtos verzió készül majd. Az újabb prototípuson nincsen operációs rendszer, csupán egy tesztprogram látható a kijelzőn.


iPhone OS helyett tesztprogram fut a prototípuson

A Taovien újságírói teljesen szét is szedték a készüléket, aminek a lelkét egy Apple logót viselő processzor adja, valószínűleg ugyanabból az A4-es családból, amit az iPadbe is beépítettek. A gép belseje egy N90 feliratú matricát is rejt, ami a pletykák szerint a következő GMS sávon működő Apple telefon belső kódneve.