A T-Mobile-nál is kapható lesz az iPhone 4

Vágólapra másolva!
Twitter fiókján jelentette be a Magyar Telekom, hogy forgalmazni fogja az Apple iPhone 4-et. A telefont várhatóan szeptember végétől lehet megvenni hazánkban.
Vágólapra másolva!

"Sokan érdeklődtetek az iPhone 4-ről. Most elsőként azt szeretnénk hivatalosan mondani, hogy valóban forgalmazni fogjuk. További részleteket most még nem árulhatunk el, de ígérjük, mindig az elsők között fogtok értesülni az iPhone 4-gyel kapcsolatos infókról!" - írta hétfő délután kettőkor hivatalos Twitter oldalán a T-Mobile. A mobilszolgáltató nem válaszolt az okostelefonnal kapcsolatos további kérdésekre.

Forrás: AFP
iPhone 4: bármely színben kapható, amíg az fekete

Az iPhone 4 forgalmazását az első hullámban csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Japánban kezdték meg. A listát július 14-én további 18 országgal bővítették, ám hazánk ezek közé sem került be. Az új okostelefon bevezetésének utolsó lépcsője szeptember végén lesz, amikor világszerte megvásárolhatóvá válik a készülék. Várhatóan a Magyar Telekom is ekkor kezdi meg az iPhone 4 forgalmazását.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.