Jövő hét végéig megérkezik a magyar iPhone 4

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Az [origo] úgy értesült, hogy a jövő hét közepén, legkésőbb végén megkezdődik az Apple legújabb telefonja, az iPhone 4 magyarországi forgalmazása. Mint ismeretes, az Apple vezérigazgatója, Steve Jobs idén június 7-én mutatta be a készüléket, amelyből a forgalmazás első három napján 1,7 millió példány kelt el, és a várakozások szerint a negyedik negyedévben összesen 11 millió készüléket fognak eladni, ebből 4,4 millió lesz az Egyesült Államokban értékesített készülékek száma. Az iPhone 4-et június 24-étől az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Japánban kezdték el forgalmazni, július 14-étől pedig további 18 államban lett elérhető - hazánk azonban nem szerepelt ezen a listán.

Habár forrásunk további részletekről nem tudott beszámolni, így azt sem tudtuk meg, hogy melyik mobilcégnél lesz kapható a telefon, egy korábbi hírből levonhatunk következtetéseket: augusztus 2-án a T-Mobile Twitter-fiókján jelentette be, hogy szeptember végétől forgalmazni fogja a 4-es iPhone-t.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.