Csütörtök éjféltől kapható itthon az iPhone 4

Vágólapra másolva!
A T-Mobile hivatalosan is bejelentette, hogy Magyarországon csütörtök éjféltől kezdi árusítani az iPhone 4-et. A készüléket elsőként az Aréna Plázában lehet majd megvenni, másnaptól azonban további tizennyolc üzletben lesz elérhető országszerte.
Vágólapra másolva!

Ezt Keszég Attila, a vállalat értékesítési és szolgáltatási vezérigazgató-helyettese jelentette be szerdán. Tájékoztatása szerint az iPhone 4-et az érdeklődő ügyfelek elsőként szeptember 23-án, csütörtökön éjfeltől, a mobilcég Aréna Plázában lévő üzletében vásárolhatják meg először Budapesten. Másnaptól a cég tizennyolc további kirendeltségén lehet megvenni majd a készüléket, melyekről a T-Mobile honlapján lehet majd tájékozódni, a választható díjcsomagokkal és árakkal egyetemben.

Erősebb hardver, szebb képernyő

Az Apple június 7-én mutatta be legújabb mobiltelefonját, amely elődeitől eltérő kinézettel rendelkezik, és jobb minőségű kijelzővel rendelkezik azoknál. Az iPhone 4 hardvere nagyobb teljesítményű elődeinél, a készülék már HD-felbontású videó rögzítésére is alkalmas.

Külföldön már milliókat adtak el belőle

Az iPhone 4-et június 24-én kezdték árulni az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Japánban,
július 14-étől pedig további 18 államban, például a szomszédos Ausztriában, illetve Csehországban és Szlovákiában lett elérhető. Az iPhone 4-ből a orgalmazás első három napján 1,7 millió példány kelt el, és a várakozások szerint a negyedik negyedévben összesen 11 millió készüléket fognak eladni, ebből 4,4 millió lesz az Egyesült Államokban értékesített készülékek száma.