Rapes hangtechnikával próbál menőbbé válni a HTC

Vágólapra másolva!
Ötvenegy százalékos tulajdont szerzett az okostelefonokat gyártó HTC a Beats Electronicsban. A Dr. Dre rapsztár és producer által alapított vállalat fülhallgatókat és hangfalakat gyárt a fiatal zenekedvelőknek
Vágólapra másolva!

Menőbb lehet a HTC, ha ügyesen aknázza ki a Beatsben szerzett részesedését. A nagy teljesítményű hangeszközöket gyártó cégbe 300 millió dollárral szállt be a mobilgyártó. A HTC távlati tervei között az szerepel, hogy a rapsztár és producer nevével fémjelzett fülhallgatókat beépíti saját termékvonalába.

Forrás: Beats
A Dr. Dre-dizájnos okostelefon még várat magára

"A mobileszközök mágiája, hogy egyszerűbb új zenéket felfedezni és vásárolni. Ám gyalázat, ha ezt rossz minőségben hallgatjuk" - mondta az All Things Digitalnak Peter Chou, a HTC vezérigazgatója. A cég első Beats technológiát alkalmazó terméke még idén megjelenik, azt azonban nem árulta el a vezérigazgató, hogy mi lesz az.

A HTC megjelenése nem érinti a Beats korábbi partneri szerződéseit. Legközelebb a HP Envy laptopcsaládjából és a HP táblagépéből készül a Beats technológiáját tartalmazó készülék.