Németországban előrendelhető az iPhone 5

Vágólapra másolva!
Még be sem mutatta az Apple a legújabb okostelefonját, a pletykák szerint ősszel érkező iPhone 5-öt, de a szemfüles Deutsche Telekom-ügyfelek már elő is rendelhették a mobilt.
Vágólapra másolva!

A Bloombergnek nyilatkozó Deutsche Telekom-szóvivő szerint a cég valóban ad lehetőséget az ügyfeleinek arra, hogy beálljanak az iPhone 4 utódját várók virtuális sorába. A készülék előrendelése azért lehet logikus lépés, mert az Apple új okostelefonjai iránt mindig óriási az érdeklődés és a kereslet.

A Deutsche Telekom nem árult el semmilyen részletet a készülékről, így csak a pletykákra hagyatkozhatunk az árát, a formáját és a nevét illetően. A szóbeszéd szerint az új iPhone 5-nek vagy iPhone 4S-nek nevezett készülék kétmagos processzorral fog rendelkezni, és az elkövetkező egy-két hónapban kerül a boltok polcaira.

Az Apple rendszerint nem hagyja, hogy a termékeinek bemutatása előt bárki nyilatkozzon róluk. Partnereit szerződések kötik, hogy a bemutató napja előtt semmit nem mondhatnak, a fejlesztők titoktartási nyilatkozatokat írnak alá, mielőtt az új operációs rendszert, fejlesztőkészletet feltelepíthetik. A Deutsche Telekom akciója azért is furcsa, mert még ilyen, információkiadással nem járó előrendelési akcióra nem volt példa korábban.