A feltöltőkártyás telefont is védi a készülékbiztosítás

Vágólapra másolva!
Készülék- és számlabiztosítást is köthetnek a Magyar Telekom ügyfelei. A biztosítási szolgáltatások egy részét már a Domino kártyás ügyfelek is élvezhetik. 
Vágólapra másolva!

A telefon véletlen károsodása és rongálása ellen nyújt védelmet a Magyar Telekom készülékbiztosításának alap csomagja, az extra csomag pedig a lopás esetén bekövetkező kárt is megtéríti. Kezdetben csak a havidíjas előfizetők vehették igénybe a szolgáltatást - közülük 50 ezren döntöttek a biztonság mellett -, ám novembertől a feltöltőkártyás ügyfelek is köthetnek biztosítást a készülékeikre.

A Magyar Telekom 2011 októberében indított, a munkahely elvesztése vagy tartósan keresőképtelenné válás esetén a telefon, internet és mobilszámla költségeit fedező számlabiztosítás szolgáltatása egyelőre még csak a számlás ügyfelek számára elérhető. A cég 2008-ban kezdett el mobil, televíziós és internetes szolgáltatásai mellé biztosítási szolgáltatásokat is kínálni. A Telekom ügyfelek sms-ben köthetnek utasbiztosítást, mobilszámlájukkal egy időben fizethetik be a családi balesetbiztosítást.

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.