Könyv lesz az Angry Birdsből

Vágólapra másolva!
A NASA és a National Geographic magazin segítségével fogja fizikára tanítani a játékosokat az Angry Birds. A puha plüssállatok és a mobilos kiegészítők után márciusban könyv lesz a madaras játékból.
Vágólapra másolva!

A National Geographic folyóirattal és a NASA-val együttműködve akarja fizikára tanítani a játékosokat a Rovio játékstúdió. Az Angry Birds legújabb, Space című részéhez két könyv is meg fog jelenni, amik az űrről fognak szólni. Az első kötet márciusban kerül a boltok polcaira, amikor a játék új verzióját elérhetővé teszik az App Store-ban és az Android Marketen.

A National Geographic Angry Birds Space című könyv a Földről, a naprendszerről és a galaxisról fog szólni - írta sajtóközleményében a Rovio. A népszerű ismeretterjesztő magazin mellett a NASA is partnerségre lépett a fejlesztőcéggel. Azt viszont nem árulták el, hogy miben segítettek az amerikai űrhivatal emberei. A második kötet címét és témáját is titokban tartja egyelőre a fejlesztőstúdió.

Forrás: [origo]
Jóformán még üres az Angry Birds Space
hivatalos oldala

"Szerintünk a rajongók imádni fogják [a játékot], mert már eddig is nagyon sok dicséretet kapott a játék fizikája. Annyira pontos és egyszerűen megérthető a szimuláció, hogy néhány tanár már használja a ferde hajítás tanításakor az Angry Birdsöt" - nyilatkozta Andrew Stalbow, a Rovio America igazgatója a Yahoo! Games-nek.

A rajongóknak még keményebb kihívásokkal kell szembenézniük az új játékban. Új bolygók, eltérő gravitációs hatások sőt súlytalanság is lesz a Space-ben. A Rovio által kiszivárogtatott kevés információból csak azt lehet tudni, hogy a megszokott robbanó, üveget törő, bombázó madarak mellett új madarak is fel fognak tűnni a játékban.